Naša zgodbaZakaj restavracija brez glutena?

Začetki…

Prvič smo se s celiakijo in strogo brezglutensko dieto srečali pred več kot 20-imi leti. Prilagoditi je bilo potrebno celo življenje. Spremenili so se načini priprave vsakodnevnih jedi, učili smo se kako pripravljati jedi brez glutena, na katerih mestih moramo paziti zaradi navzkrižne kontaminacije itd.

Počasi smo se učili, raziskovali in eksprimentirali ...


In kje smo danes?

V mesecu decembru smo odprli 1. Brezglutensko restavracijo v Sloveniji. Pri nas pripravljamo izključno samo brezglutenske jedi - a zakaj?

Vsem, ki se izogibajo glutenu želimo ponuditi 100% brezglutenski meni. V naši restavraciji namreč ni možnosti navzkrižne kontaminacije z glutenom, saj gluten ni prisoten v naši kuhinji in zato si upamo z zagotovostjo trditi, da so vsi obroki varni za bolnike s celiakijo in vse, ki se izogibajo glutenu.

Majda Jurše Majda Jurše, vodja gostinstva

Gostišče Jurše    Tabla Gostišča Jurše

Odpiralni čas

Odpiralni čas od 01.06.2015:
Ponedeljek - četrtek: Zaprto
Peter - sobota: 08:00 - 22:00
Nedelja: 09:00 - 22:00

+386 (0)70 59 59 80
+386 (0)5 9901 186

LokacijaKako do nas

 

Informacije

Nahajamo se na Cesti v Teharje, tik ob avtocesti Maribor - Ljubljana. 
Za najhitrejšo pot do nas izberite izvoz "Celje-vzhod", ki je od našega gostišča oddaljen 3 minute vožnje.

Naslov

Gostinstvo Jurše - Majda Jurše s.p.
Cesta v Teharje 7
3202 Ljubečna
Slovenija

Poiščite nas